DOSTLUĞA KÖPRÜ (Bridge) FESTİVALİ

Yazan: narbisk Tarih: Eyl 20th, 2012 | Kategori:: Genel

Dördüncü Türk – Yunan Dostluk Briç Festivali, 15-16 Eylül 2012 tarihlerinde Çeşme-Altınyunus Otelinde yapılmıştır. Yaklaşık kırk Yunan misafirimizin katıldığı turnuva altmış masa ile gerçekleştirilmiş; sportif ve teknik açıdan oldukça başarılı bir şekilde sonuçlanmıştır.

Sayın Sevinç BOZOK’un hazırlamış olduğu vitray plaket turnuva ödülleri büyük bir beğeni almıştır. NARBİSK Yönetimi olarak kendilerine tekrar teşekkürlerimizi sunarız.

Bu anlamlı festivalin önümüzdeki yıllarda da devamı için yetkili Yunan dostlarımızla prensip kararı alınmıştır. Beşinci turnuva önümüzdeki yıl muhtemelen Midilli’nin kuzeyinde Molivos’ta yapılacaktır. Turnuva tarihi ve yeri kesinleştiğinde duyurulacaktır.

Turnuva esnasında şikayet konusu olan meşrubat servisi, toplu akşam yemeğinin arzu edilen şekilde olmaması vb hususlar bizi de üzmüş olup, takibeden turnuvalarda gerekli önlem bizzat yönetim kurulumuz tarafından alınacaktır. Sorumlusu olmadığımız bu husus için tekrar özür dileriz.

Dostlarımız tarafından bize iletilen turnuva fotoğraflarından bir bölümü aşağıdadır, yenileri geldiğinde ilave edilecektir.

Turnuvamıza katılan tüm briç dostlarına takrar teşekkürlerimizi sunarız.